(0)

Why not?

e-bok


Den hÀr boken handlar om möjligheter och vikten av att göra det som man mÄr allra bÀst av: Att fylla dagarna med sysslor (eller om du hellre vill kalla det för arbete) som Àr roliga och fÄr dig att mÄ bra.

Why not? handlar ocksÄ om entreprenörskap och Annas erfarenheter inom det omrÄdet. Hon vill försöka inspirera dig och ge dig exempel pÄ hur och vad man kan göra. Allt för att motivera dig till att göra det just du tycker Àr roligt! Framför allt hoppas hon att du nÀr du har lÀst den hÀr boken vÄgar satsa pÄ din dröm. Och att du tror pÄ dig sjÀlv.

Anna Benson Àr journalist, konstnÀr och författare. Tidigare var hon idrottare pÄ hög nivÄ inom fotboll och innebandy och Àr dessutom svensk mÀstare i bordtennis med ett förflutet som proffs bÄde i Frankrike och i Tyskland.

Anna har arbetat som vd för ett sportbolag och var senast anstÀlld som försÀljningschef för en av Sveriges största golfklubbar. Egenföretagare har hon varit sedan hon var 18 Är gammal och hon har mer eller mindre försörjt sig sjÀlv sedan hon var 15, dÄ hon flyttade hemifrÄn. Nu pendlar Anna mellan sina hem i Stockholm, Miami och SmÄland och frilansar som journalist samtidigt som hon stÀller ut sin konst och skriver böcker.