(418)

Warriors 2 - Månsken

ljudbok och e-bok


Mörker, luft, vatten och himmel kommer att stråla samman. Ingenting kommer att bli som förr.

Det har gått flera månar sedan de utvalda katterna lämnade sina klaner på uppdrag av Stjärnklanen och de är nu på väg hem igen. Den långa färden tillbaka till skogen kantas av faror och katterna tyngs dessutom av budskapet som Midnatt framfört - att alla klankatter måste lämna den plats där de och deras förfäder bott sedan urminnes tider.

Hemma i skogen är ingenting sig likt och frågan är om de utvalda katterna kommer att hinna tillbaka innan allt är för sent.

Hjältemod, vänskap, maktkamper och svek krigarkatternas hårda liv fascinerar läsare över hela världen. Warriors-serien har blivit en jättesuccé med över 20 miljoner sålda böcker. Månsken är andra delen i Warriors-seriens andra svit. Fortsättning följer i Gryning.



4.8

418 recensioner

Ester

2024-03-10

Man vet inte vad som händer i katt världen hela tiden. I den här boken får man ju veta vad som händer, och hur två-beningarna förändrar deras skog. Jag gillar att de utvalda katterna 🐈‍⬛ blir så hjälpsamma efter att de gått tillsammans i vildmarken. Jag försöker att föreställa mig hur det skulle kännas att vara en klankatt. De förlorar vänner och bekanta ibland. Jag tycker att det är sorgligt men vänjer sig efter ett tag.

Habo

2024-02-21

Super

Vidar

2024-01-15

it is very good training for Swedish