(719)

Vårlik

ljudbok och e-bok


Vårsolen skiner över Linköping och de ännu vinterbleka människor som vågat sig ut på serveringarna runt torget. Några svalor kretsar i skyn, färgglada tulpaner lyser från stånden och en mamma med två små barn går mot bankomaten. Då plötsligt slits lugnet itu av en kraftig explosion.

Kriminalinspektör Malin Fors står framför sin mammas kista när ett lågt muller bryter tystnaden, och snart är hon på väg till Stora torget och en syn hon aldrig kommer att glömma. Det är glassplitter, söndertrasade blommor och utspridda grönsaker överallt. En trasig barnsko. En duva som pickar i något rött i den öronbedövande tystnaden.


Uppläsare: Mirja Turestedt
Längd:

4.0

719 recensioner

Urban

2024-02-27

Spännande! Mycket bra uppläsning!

Jenny

2023-07-11

För mycket fokus på den allt mer självupptagna Malin. Det brjar bli svårt att känna sympati för karaktären. Hoppas det blir mindre av det i kommande böcker. Boken hade kunnat vara hälften så lång. Oerhört irriterande med alla upprepningar av för- och efternamn.

Anonym

2022-11-30

Väldigt bra bok. Dock lite för mycket fokus på malins privatliv lite mycket och jag tyckte det vart långdraget innan allt det viktiga hände i slutet.