(1521)

Värdshuset vid havet

ljudbok och e-bok


Allt Marie Carrington äger är en rosa ryggsäck och sju kanadensiska dollar. Det räcker inte ens för att ta sig ombord på färjan över till Prince Edward Island. Vad ska hon ta sig till nu? Innan hon hunnit fundera på saken dyker räddaren i nöden upp. Jack Sloane är en vänlig äldre man som står handfallen inför inredandet av sitt eget bed and breakfast. Plötsligt har Marie erbjudits både biljett, jobb och boende på ön. Hur i hela världen gick det till?

Ett brustet hjärta har fått Seth Sloane att fly till sin farbrors B&B i Kanadas minsta provins. Tanken var att han i lugn och ro skulle hjälpa till att renovera huset - en plan som nu på en sekund verkar ha grusats. Att ha en främmande kvinna som springer runt benen är verkligen det sista Seth behöver. Vem är egentligen denna timida Marie som hans farbror snubblat över på färjan? Och är det möjligt att två trasiga hjärtan kan läka varandra?

"Värdshuset vid havet" är den första fristående delen i Liz Johnsons Prince Edward Island-serie.

Liz Johnson är en bästsäljande amerikansk författare från Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell när hon var sju år gammal och tjugo år senare skrev hon för första gången kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker är fyllda med värme, kärlek och lyckliga slut.


Uppläsare: Hanna K Schmitz
Längd:

3.7

1521 recensioner

Nasrin

2024-03-01

Det var jättebra bok, behaglig och lyssna på den.

Carita

2024-02-26

Lite mycket snack om hur gud existerar. Väldigt amerikanskt.

Peter

2024-01-11

🤔