(63)

Vulva: Fakta, myter och livsomvälvande insikter

ljudbok och e-bok


Revolutionerande om vulvansmikrobiom

Än idag upplever många kvinnor att sjukvården inte tar kvinnospecifika åkommor på allvar. Istället vänder sig många till digitala forum där hälsofarliga tips och felaktig information sprids som en löpeld. Bakteriellvaginos,endometrios, klimakteriebesvär – listan över åkommor som kan drabba personer med vulva kan göras lång, och endast 4 % av all research inom läkemedelsindustrin investeras i att lösa hälsofrågor för kvinnor.

I denna handbok täcks allt som rör det kvinnliga könet, frånmikrobiomtillpreventivmedel, på ett lättillgängligt och avväpnande sätt. Allt för att visa vikten av vulvavård och hur man kan förebygga problem.


Uppläsare: Ella Schartner
Längd:

3.7

63 recensioner

Elvira

2023-04-09

En klassisk p-piller-ivrare som ofta säger ”vi vet för lite” samtidigt som hon verkar säker på p-pillers förträfflighet och ofarlighet. Hon jämför menscykeln med diabetes (att inte ta hormoner för mensbesvär är som en diabetiker skulle vägra insulin), samt påstår att det inte är bra för oss att menstruera så ofta pga ”förr födde man många barn”. Tar denna bok med en stor nypa salt.

Jessica

2022-12-15

Vetenskapligt baserad och mer fokuserat på praktiska aspekter är lust.

Sassa

2022-12-02

Jag är Kvinna, Mamma och är i Klimakteriet (48år) Ändå så har jag lärt mig en del av den här boken som är FANTASTISKT BRA❗ DEN BORDE INGÅ I LÄROPLANEN PÅ SAMTLIGA SKOLOR I HEEELA VÄÄÄRLDEN❗❗❗❗❗❗❗