(801)

Vit krypta

ljudbok och e-bok


Alex och Dani Àr enÀggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras förÀldrar övergivit dem. En midsommarnatt nÀr de Àr 22 Är försvinner Dani spÄrlöst. Man letar efter henne i flera mÄnader utan att finna minsta ledtrÄd.

Omgivningen försöker fÄ Alex att glömma det hemska som har intrÀffat, men hon fÄr ett nervöst sammanbrott och ligger katatonisk pÄ psyket i en hel mÄnad. NÀr hon skrivs ut har hon bara en enda tanke i huvudet: Att hitta Dani.

För att försörja sig medan hon letar efter systern tar Alex anstÀllning pÄ den mytomspunna dejtingfirman Ash & Coal. Det Àr dÀr hon trÀffar den framgÄngsrika och attraktiva psykologen Carl Asher. Snart börjar mÀrkliga saker att hÀnda. Varför kÀnner hon Danis nÀrvaro i ett speciellt rum pÄ firman? Vem Àr det som lÀmnar mystiska meddelanden i hennes lÀgenhet?

Alex misstÀnker att en ockult sekt har kidnappat Dani, men kan det verkligen stÀmma? MÀnniskor i hennes omgivning börjar ifrÄgasÀtta hennes mentala hÀlsa: inbillar hon sig allt? Plötsligt befinner Alex sig i ett farligt limbo dÀr mycket tyder pÄ att hon stÄr nÀst pÄ tur.

Vit krypta Ă€r en thriller om sekter med osynliga nĂ€tverk, frihetsberövande, maktlöshet och manipulation – och om en syskonkĂ€rlek som Ă€r starkare Ă€n allt.


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

4.0

801 recensioner

Jeanette

2023-10-06

spÀnnande

LĂ€s

2023-08-28

Lömsk men bra twist men ÀndÄ lite seg.

Rahel

2023-06-03

Bra och spÀnnande, skulle fÄ 4 stjÀrnor om det inte vore för alla sexscener som inte förde nÄgonting till storyn utan bara var jobbiga att lyssna pÄ. Men storyn och "jakten" Àr spÀnnande och en rejÀl plot twist pÄ slutet.