(775)

Viskningar i vinden

ljudbok och e-bok


Åklagaren Brie Sheridan reser till den lilla staden Virgin River för att vila upp sig efter en tuff tid. Inte nog med att Bries man övergav henne – för hennes bĂ€sta vĂ€ninna – hon hĂ€mtar sig dessutom efter ett brutalt överfall. Nu vill hon bara ha lugn och ro och umgĂ„s med sin bror Jack och hans familj. Men mötet med broderns bĂ€ste vĂ€n, ex-polisen Mike Valenzuela, vĂ€nder uppochner pĂ„ planerna. Han Ă€r helt enkelt en frestelse hon inte kan motstĂ„.

Mike har tvÄ skilsmÀssor bakom sig och en lÄng meritlista av dumpade ex. Nu vill han slÄ sig till ro och hitta nÄgon att dela resten av livet med och nÀr han trÀffar Brie faller alla bitar pÄ plats. Men för att vinna hennes hjÀrta mÄste han gÄ varligt fram, för att inte tala om utmaningen i att övertyga hennes bror om att dagarna som slarver Àr över.

Men snart fÄr allihop annat att tÀnka pÄ. Stadens barnmorska Mel uppsöks av flera unga kvinnor som verkar ha blivit drogade och vÄldtagna och hon vÀdjar till Brie och Mike om hjÀlp. Kan de, med sina expertkunskaper, hitta den skyldige innan nÄgon mer rÄkar illa ut?


UpplÀsare: Charlotta Jonsson
LĂ€ngd:

4.2

775 recensioner

Barbro

2024-03-09

Böckerna Àr helt fantastiska att lyssna pÄ. Ett stort tack till inlÀsaren, som har en röst som verkligen passar för dem

Anonym

2023-12-04

VĂ€ldigt bra!

Jenny

2023-04-06

SĂ„ fantastisk feelgood.