(904)

Vintermorden

ljudbok


OmrÄdet JÀrnbrott i VÀstra Frölunda skakas av en tragedi nÀr en hel familj omkommer i en brand. NÄgra veckor senare hittas en kvinna död i sin bil vid Frölunda Torg. Kvinnan bodde pÄ samma gata som den hemska branden. Nicky Eriksson och hennes kollegor kopplas in och frÄgan Àr nu om ett samband finns mellan de tvÄ, till synes mycket olika, hÀndelserna?

FöregÄende sommar hölls vÀstra Göteborg i skrÀck dÄ tre kvinnor mördades och det Àr inte utan att minnet av det fallet vÀcker olustiga kÀnslor hos Nicky. Nu liksom dÄ blir hon personligt engagerad i utredningen och det leder till att hennes liv kan vara i fara.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.9

904 recensioner

Emilie

2022-09-25

Bra i det stora hela, men lite vÀl lika namn nÀr man lyssnar. Nicky, Micke och Àven Victor blir ganska likt. I första boken hade de dessutom en person som hette Mikael och i andra boken hette offrets sambo Nicklas. Sant som skrivit tidigare att de nickas ofta, speciellt i telefonsamtal sÄ att den andra inte kan se det. Men Àr det ingen mer Àn jag (möjligtvis en till) som reagerat pÄ att nÄgon som kommer in till sjukhuset och som lÀkarna försöker rÀdda, men sedan avlider pÄ sjukhuset, bara nÄgra sidor senare visar obduktionen att han dött under natten innan han kom till sjukhuset? Det Àr tyvÀrr en lite vÀl stor miss tycker jag. Jag vill sÄklart ÀndÄ höra fortsÀttningen. UpplÀsaren Àr jÀttebra, men tyvÀrr betonar hon lite fel ord ibland sÄ att meningen inte riktigt fÄr den innebörd som jag tror att den skulle ha haft.

Thess

2022-09-08

BÀttre Àn första delen, dock lite hoppig, vÀntar pÄ nÀsta med spÀnning. Tror denna serie passar bÀttre pÄ tv. Mys gillar den skarpt.

Anne

2022-06-30

Återigen Ă€r det Gunilla Leining som gör vissa böcker vĂ€rda att lyssna pĂ„.