(272)

Vilseledd

ljudbok och e-bok


Davids fru Jan försvinner nÀr familjen besöker en nöjespark. Polisen hittar inga spÄr efter henne, och misstÀnker att det Àr David som mördat Jan. I ett försök att rentvÄ sig sjÀlv börjar han göra egna efterforskningar. Men inget av det han hittar stÀmmer överens med den Jan han kÀnt och Àlskat i flera Är. David tvingas stÀlla den mycket obehagliga frÄgan: kÀnner han verkligen personen han Àr gift med?

Den kanadensiske deckarförfattaren Linwood Barclay Àr en mÀstare pÄ att skildra hur vardagen pÄ ett ögonblick kan förvandlas till en mardröm. Hans deckare sÀljer i miljontals exemplar vÀrlden över och har översatts till över 25 sprÄk.

Var har Linwood varit hela mitt liv? Han har skrivit den bÀsta thriller jag har lÀst pÄ fem Är. Jag kunde bokstavligen talat inte lÀgga den ifrÄn mig.

Stephen King

Varning för strÀcklÀsning.

Expressen

Äntligen, en fempoĂ€ngare! 
 Storyn Ă€r trĂ€ffsĂ€ker, vasst skriven och konstigt nog ibland humoristisk i allt elĂ€nde. Rekommenderas!

Norran

En vÀlskriven berÀttelse med hög spÀnningsfaktor och med en trovÀrdig intrig, dÀr personerna och miljöerna Àr övertygande skildrade.

BTJ

NÀr man tror att det vÀrsta har hÀnt stegrar det Ànnu ett snÀpp. Naglarna Àr nÀtt och jÀmnt i behÄll nÀr sista sidan Àr lÀst.

SmÄlÀnningen


UpplÀsare: Magdi Saleh
LĂ€ngd:

3.9

272 recensioner

Sandra

2023-08-16

spÀnnande, lite ovÀntad vÀndning

Elisabeth

2023-07-01

Boken började vÀldigt segt, men efter nÄgra timmars lyssnande blev jag gripen av berÀttelsen och irriterades inte lÀngre av upplÀsaren. En riktig bladvÀndare.

ulf

2020-08-24

En riktigt nagelbitare Ànda till slutet