(33)

Vilse på kryssningen, del 1

ljudbok och e-bok


Feelgood, del 1.

Har du lust att följa med Terje och hans gäng på en händelserik Ålandskryssning fylld av spänning, intriger och romantik? Vill du veta hur det går för det nyförälskade paret Inger och Roger?

I dansens virvlar kan mycket hända när bortglömda känslor vaknar till liv. Gösta dansar så svetten rinner, men virvlar ständigt vidare till nästa utmaning. Kommer han att hitta det han söker?

Terje, Gösta, Inger, Roger och många fler får du lära känna i denna spännande historia om det fria livet som 50+. Läs boken ”Vilse på kryssningen” och få svar på alla frågor!


Uppläsare: Staffan Öberg
Längd:

2.9

33 recensioner

Birgitta

2021-09-13

88

Nina

2021-04-20

Min dotters bok som är på gång och då kan vi ju på en annan dag quincunx det finns ett antal olika sätt som vi ska åka med.

Annette

2021-04-14

Jag läser väldigt mycket böcker, det vill säga lyssnar på. För mig är inläsaren väldigt viktig och tyvärr lyssnade jag inte ens färdigt på första kapitlet på grund av inläsaren. För att uttrycka det vänligt bör nog författaren hålla fast vid att just skriva böckerna. 😏 Skulle väldigt gärna ha läst eller lyssnat på boken i annat fall.