(1903)

Villa Mimosas hemlighet

ljudbok och e-bok


“Villa Mimosas hemlighet” – en hjĂ€rtevĂ€rmande och överraskande historia med franska rivieran som fond. Perfekt för alla som gillar Jill Mansells böcker och Emma Hamberg serie om Agneta.

Carla Sullivans 50-Ă„rsdag nĂ€rmar sig med stormsteg – och precis dĂ„ rasar allt. Inte nog med att hennes mamma nyss har gĂ„tt bort, hon upptĂ€cker dessutom att maken David varit otrogen ... igen.

NÀr Carla hittar ett brev adresserat till moster Josette, som hon knappt haft kontakt med, ser hon det som en chans att fly frÄn allt. Hon packar vÀskorna och ger sig ivÀg till Antibes och moderns gÄtfulla barndomshem, Villa Mimosa.

Mötet med mystiska moster Josette öppnar en dörr till Carlas förflutna. Familjehemligheter avslöjas och fÄr Carla att ifrÄgasÀtta om hennes liv verkligen varit sÄ som hon alltid trott. Kanske Àr det i sjÀlva verket nu som hennes riktiga liv kan börja?

Engelskfödda Jennifer Bohnet Àr författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo Är sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förÀlskade sig i landet. De blev kvar och har bott dÀr sedan dess.



3.8

1903 recensioner

Maria

2024-01-12

En super mysig bok

Maria

2023-10-21

Lite smÄtrevlig. Tycker inte upplÀsaren Àr sÄ dÄlig som mÄnga skrivit dÀremot behöver man öka upplÀsningshastigheten ganska mycket.

Petra

2023-09-29

Tyckte inte om handlingen