(172)

Viktbalansen : ett steg i taget

ljudbok och e-bok


Glöm allt vad dieter heter och börja ta ditt vÀlmÄende pÄ allvar, pÄ ditt eget sÀtt! Den vÀlkÀnde och bÀstsÀljande lÀkaren och författaren Rangan Chatterjee kommer nu med sin egen metod för den som vill gÄ ner i vikt. Precis som med allt annat i hans filosofi ska det vara hÄllbart, enkelt, möjligt för alla och framför allt lÄngsiktigt.

Doktor Chatterjee arbetar stĂ€ndigt för att ta fram metoder som ska hjĂ€lpa hans patienter att hĂ„lla sig friskare, istĂ€llet för att ta medicin. I den hĂ€r boken visar han hur en viktminskning - om det Ă€r vad man vill och behöver - kan uppnĂ„s genom de fem nycklarna VAD vi Ă€ter, VARFÖR vi Ă€ter, NÄR vi Ă€ter, HUR vi Ă€ter och VAR vi Ă€ter.

Han visar ocksÄ pÄ att det inte Àr individen utan miljön som ofta orsakar vÄr övervikt, och att det gÀller att hitta nycklarna för sitt eget vÀlmÄende, snarare Àn att kÀnna skuld. Ett steg i taget bygger du din verktygslÄda mot bÀttre hÀlsa, med övningar och handfasta tips för alla delar i ett hÀlsosamt liv.



4.4

172 recensioner

Annelie

2022-03-22

Bra och lÀtta tips för ett mer lÄngsiktigt hÀlsotillstÄnd.

Anna

2022-02-21

Inget nytt utan andras forskning om att bygga hÄllbara vanor. Skulle ha kunnat skrivas pÄ fem sidor.

Madeleine

2021-12-05

Inger hopp och lugn. En sak i taget. Att mÄ bra handlar inte i första hand om en siffra pÄ vÄgen men om att tycka om sig sjÀlv och ge sig sjÀlv det man mÄr bra av - bÄde kropp och sjÀl!