(450)

Vid min sida

ljudbok och e-bok


Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till en av Irlands mest framgÄngsrika affÀrsmÀn: Brendan Delahaye. Men bubblan spricker nÀr Brendan en dag plötsligt försvinner, lÀmnar sitt företag i sticket och överger Dominique och deras dotter, som nu tvingas stÄ till svars för hans handlingar.

Ensam och utelÀmnad mÄste Dominique kÀmpa sig tillbaka och utvecklas frÄn en tyst, lydig och ekonomiskt beroende fru till en starkare och lyckligare kvinna. NÀr hon dÄ Àven hittat en ny man att leva med, snarare Àn för, dyker Brendan plötsligt upp igen, lika charmig och karismatisk som alltid, och förvÀntar sig att allt ska bli som förr.

Sheila O'Flanagan Àr en av Irlands bÀst sÀljande författare vars titlar stÀndigt ligger pÄ de internationella topplistorna. Hon Àr kÀnd för sina varma relationsromaner som Àlskas vÀrlden över. I Sverige har hon tidigare utkommit med tolv romaner som alla varit stora försÀljningsframgÄngar.

»En suggestiv och underhÄllande berÀttelse.« Irish Post



3.8

450 recensioner

Berith

2024-02-07

OmvÀxlande bok och mycket bra upplÀsare!

Ann-Helen

2024-01-10

TÀnkvÀrd!

Monica

2022-11-13

Tog mer Àn halva boken innan den kom igÄng och inte ens dÄ blev den speciellt bra. Sheilas sÀmsta bok hittills. UpplÀsningen var lite för enformig, inte sÄ varierande uttryck.