(51)

Vi vill ha disko (e-bok+ljud)

e-bok


Klass 1b ska Àntligen ha disko! Det ska bli jÀttekul men hur gör man egentligen nÀr man dansar? Frank har aldrig dansat tryckare i hela sitt liv. Och vad har man pÄ sig? HÀr behövs trÀning! Följ med succéklassen pÄ fest och lÀs om nÀr Frank kanske vÄgar dansa med Alice.

”Vi vill ha disko!” Ă€r en fartfylld, kul bok som det Ă€r lĂ€tt att kĂ€nna igen sig i för bĂ„de killar och tjejer, om hur det kan vara att gĂ„ pĂ„ klassdisko för allra första gĂ„ngen och hur lĂ€skigt det kan vara att vĂ„ga dansa med nĂ„gon speciell. En underhĂ„llande bok för alla som precis har börjat lĂ€sa sjĂ€lva.

LĂ€s ocksĂ„ övriga delar i serien: ”Spöket i skolan” (2006), ”Starkast i klassen” (2006), ”Hemliga kompisar” (2006) ”VĂ€rldens finaste glasögon” (2006), ”Ny i klassen” (2007), ”Tandligan” (2007) och ”Vilse i skogen” (2007).

Böckerna Àr roligt och fÀrgstarkt illustrerade av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross Àr författare, översÀttare och lÄgstadielÀrare, med en stor produktion av lÀttlÀsta böcker för nybörjarlÀsare bakom sig.