(219)

Vi var alltid beredda: En sann historia

ljudbok


NĂ€r Sam var sex veckor gammal fick hans förĂ€ldrar beskedet att han mĂ„ste opereras, annars dör han. Sam blev Mirakelpojken, han fick ny lever tre gĂ„nger, han fick en hjĂ€rnblödning. Han verkade överleva allt och hans förĂ€ldrar var alltid beredda. ÄndĂ„ kom hans död, vid tio Ă„rs Ă„lder, som en chock. Det var nĂ„got annat de alltid hade varit beredda pĂ„.

Annika Wall (fd Koldenius) berÀttar om en familj som försökte leva ett vanligt liv i skuggan av sjukdomen. Var det bara en illusion? Och det hon aldrig kunde förbereda sig pÄ var hur hotfulla och olika reaktionerna pÄ döden kunde vara.

”Jag har skrivit en bok om familjeliv med ett sjukt barn, om att kĂ€mpa för att överleva och om hur tung en sorg kan vara att bĂ€ra. För nĂ€r vĂ€l sorgen kom, var den sĂ„ stark att jag inte lĂ€ngre kĂ€nde igen mig sjĂ€lv. Jag har skrivit för att förstĂ„ och för att komma ihĂ„g. Och för att Sam inte ska ha levt förgĂ€ves. SĂ„ enkelt Ă€r det.“


UpplÀsare: Tanja Lorentzon
LĂ€ngd:

4.1

219 recensioner

Margareta

2022-05-30

Den var sorglig.

Majo

2022-04-24

En mardröm för alla förĂ€ldrar drabbar denna familj. Annika Wall fĂ„ngar mig som lyssnare till denna gripande sjĂ€lvupplevda berĂ€ttelse om hennes familj. Önskar er all styrka i vĂ€rlden sĂ„ att ni kan gĂ„ tillsammans hand i hand genom livet.

Camilla

2021-12-02

JĂ€tte bra hisgtorie