(188)

Veulf

ljudbok och e-bok


Arnulf slÄs medvetslös pÄ en engelsk strand och nÀr han vaknar upp befinner han sig, till sin förvÄning, i ett kloster. En munk vid namn Stefanus sköter om hans sÄriga kropp och till en början förstÄr Arnulf varken ut eller in. Hur har han hamnat dÀr? Och var ska han ta vÀgen hÀrnÀst?

Det ena leder till det andra och inte lÄngt dÀrefter Àr Arnulf, nu under namnet Veulf, Äterigen pÄ plundringsfÀrd med ett nytt sÀllskap vikingar. Han fÄr lÀra sig allt om strid och mandom, men hans tankar hemsöks stÀndigt av mordet pÄ brodern och saknaden av den stora kÀrleken Frejdis.

Veulf Àr en fasansfull och hisnande Àventyrsroman, tillika historiskt portrÀtt av Vikingatiden. En tid dÄ vÀnskap och slÀktband var av största vikt och dÄ överlevnad stÀndigt krÀvde hÄrd anstrÀngning.

Detta Àr andra volymen i den kritikerrosade sagan om vikingen Arnulf.

S. C. Pedersen (1967-) Àr en dansk författare och musiker. Hon skriver historiska romaner om sÄvÀl vikingatiden som medeltiden. De fiktiva hÀndelserna och karaktÀrerna i serien om Arnulf bygger pÄ grundlig forskning och historisk fakta.


UpplÀsare: Magnus Schmitz
LĂ€ngd:

3.8

188 recensioner

Thomas

2024-02-02

sÄ bra

Anonym

2023-09-07

HĂ€rlig!

Jörgo

2023-08-11

Älskade den!