(335)

Verkliga brott

ljudbok och e-bok


Utsedd till Ärets bÀsta översatta deckare av Lotta Olsson, DN!

»En av vÀrldens ledande deckarförfattare.«

»Drottningen av skotsk kriminallitteratur i absolut högform!« People

Dagen dĂ„ Anna McDonalds stillsamma, respektabla liv exploderar börjar som alla andra dagar. Hon gör barnen klara för skolan, lagar frukost och lyssnar pĂ„ Ă€nnu en true-crimepod. Men sĂ„ kommer hennes make nerför trapporna med ett tillkĂ€nnagivande – och Anna Ă€r plötsligt chockad och ensam.

I desperat behov av att skingra tankarna Ă„tervĂ€nder Anna till poddens brottsfall. Andra mĂ€nniskors problem Ă€r mycket mer engagerande Ă€n hennes egna: en förlist yacht, en mördad familj, en möjlig internationell konspiration. Men det hĂ€r fallet har dessutom en koppling till Anna. Hon kĂ€nner ett av offren sedan en annan del av sitt liv, ett liv som hon har gjort allt för att lĂ€mna bakom sig. Och nu Ă€r hon övertygad om att hon vet vad som faktiskt har hĂ€nt


NĂ€r en ovĂ€ntad besökare sedan dyker upp utanför Annas dörr och en nyfiken granne börjar lĂ€gga sig i, finns det inte lĂ€ngre nĂ„gon Ă„tervĂ€ndo. Demonerna i hennes förflutna har vaknat till liv – och Ă€r nu ute efter henne.

DENISE MINA [f. 1966 i Glasgow] Àr en bÀstsÀljande skotsk kriminalförfattare. Hennes debut Garnethill belönades med The John Creasy Dagger och sedan dess har hon etablerat sig som ett av de absolut största namnen inom den moderna kriminallitteraturen. Verkliga brott har valts till en av MÄnadens bÀsta böcker i bland annat O, the Oprah Magazine, Seattle Times, CrimeReads, Publishers Weekly och Minneapolis Star-Tribune.

»En helt fantastisk thriller.« Marilyn Stasio, New York Times



3.3

335 recensioner

Anne-Marie

2024-03-24

Rörig och svÄrt att hÀnga med ex om det var jaget som talade eller en podd. Fanns dock ljusglimtar och knöt ihop sig bra pÄ slutet.

Henrik

2024-02-05

4

Peter

2023-11-21

Mycket bra skriven med intressanta personportrÀtt och driv i handlingen.