(182)

Vem minns Anki Braun?

ljudbok och e-bok


Solrosgatan har alltid varit i oklanderligt skick tack vare Anki Braun, SommarÀngens sjÀlvutnÀmnda ordningsman. Men nÀr Ankis make blir sjuk och de tvingas flytta frÄn sitt Àlskade kedjehus förÀndras allt. Grannarna, som kÀnt sig tvungna att följa Ankis regler, fÄr nu Àntligen en chans att blomma ut.

SommarĂ€ngens nykomlingar, paret Perleman, planerar att bilda familj samtidigt som de jobbar hĂ„rt och renoverar sitt nyinköpta hus. Men deras framfart vĂ€cker snart kĂ€nslor, inte bara hos grannarna utan kanske fram för allt hos husets förra Ă€gare – Anki har nĂ€mligen vĂ€ldigt svĂ„rt att hĂ„lla sig ifrĂ„n sitt gamla omrĂ„de.

NĂ€r ett dödsfall plötsligt intrĂ€ffar, och Anki dessutom synts till pĂ„ platsen, tar polisen Christian HĂ„kansson sig an utredningen. Men rör det sig om en olyckshĂ€ndelse – eller ett mord? Och vem i SommarĂ€ngen har i sĂ„ fall motiv att döda?

***

Sara H. Olsson (f. 1979) Àr bokförlÀggaren som började skriva, och som nu gör karriÀr som författare. Hon har skrivit ett tiotal böcker som tagit lÀsarna med storm, och flera av dem har nominerats till priser. Sara har skrivit alltifrÄn lÀttsam feelgood till historiska romaner, och nu ger hon sig in i en ny genre med sin första cosy crime.


UpplÀsare: Gabriella Boris
LĂ€ngd:

3.6

182 recensioner

Gunilla

2023-12-11

Intressant med sÄ mÄnga dumma och elaka kvinnor i en bok.

Anna

2023-07-02

Först nÀr det var 2 timmar kvar av boken som nÄgon dog, sÄ inte sÄ mycket cozy crime. mest bara cozy.

Tina

2023-05-02

Trevlig bra sprÄk intressant twist pÄ slutet. Egentligen en 4a men inte sÄ mycket spÀnning som förvÀntat och dÄ blev det bara tre. Verkligen cozy crime.