(443)

Varsel i natten

ljudbok och e-bok


England 1655. Ailea har anlÀnt till klostret som huserar SÀllskapets hemliga skola, dÀr hon undervisas i de dolda lÀrorna. Viskningar följer henne och folk tystnar nÀr hon gÄr in i rum. Redan före Aileas födelse har hon varit lovad till den sicilianske prinsen Aaron, som hon enligt högre makter ska fÄ ett barn med.

Roderic Àr tillbaka pÄ militÀrskolan i Bologna. Han har snabbt skapat sig ett namn efter att ha dödat den legendariska befÀlhavaren Jean François de Fosse, men berömmelsen sticker folk i ögonen. Efter en duell blir han fiende med en mÀktig, hÀmndlysten greve.

Ailea och Roderic har lÀnge mötts i drömmar och syner, dÀr de formar ett djupt band. Kanske Àr de nÀrmare varandra i verkligheten Àn de tror?

"Varsel i natten" Àr andra delen i Ann-Catrin Mattssons serie Jordfödd, en svit historiska romaner som utspelar sig i 1600-talets Europa. Böckerna tar oss med pÄ en fartfylld resa genom krig, kÀrlek och urÄldriga mysterier.



4.2

443 recensioner

Amanda

2024-04-10

NÀr man lÀnkar tills dom trÀffas kÀnns boken oandligt utdragen dÄ dom trÀffas i slutet av boken, dock en bra story

Sofia

2024-03-15

Andra boken var minst lika bra som första och Ann-Catrin lyckas Ànnu en gÄng att fÀngsla mig pÄ ett sÀtt som fÄ böcker har lyckats fÀngsla mig. Hennes sÀtt att skriva gör att allt utspelar sig som en upplevelse hos dig sjÀlv. Magiskt bok pÄ sÄ mÄnga olika nivÄer!

Johannaandersson

2024-03-04

TvÄan var minst lika bra som första, Àlskar hur författaren vÀver in folklore, sÀgner, mystik och smÄberÀttelser i historien. Och hur Ailea och Roderic öden binds samman. Kan inte vÀnta pÄ del 3.