(411)

Varma scones och vilsna katter

ljudbok och e-bok


NÀr katten Molly förlorar sin Àlskade matte rasar hennes vÀrld. Hon tvingas flytta till ett tillfÀlligt hem som hon delar med tre katthatande hundar. Molly bestÀmmer sig för att hon Àr vÀrd en bÀttre framtid och tar saken i egna tassar.

NĂ€r Molly kommer till det lilla samhĂ€llet Stourton har hon förlorat allt hopp om att finna ett nytt hem och tar sin tillflykt till de mörka grĂ€nderna. Det Ă€r dĂ€r Debbie och hennes dotter hittar katten och tar henne med in i vĂ€rmen. Liksom Molly Ă€r de frĂ€mlingar i byn och försöker desperat fĂ„ sitt nyöppnade cafĂ© att bli lönsamt. Inte blir saken enklare av att en av byborna har bestĂ€mt sig för att nykomlingar inte Ă€r vĂ€lkomna – sĂ€rskilt inte fyrbenta. Debbie mĂ„ste snart vĂ€lja mellan Molly och cafĂ©et. Men kanske finns en lösning inom rĂ€ckhĂ„ll. Kan Debbie och Molly tillsammans skapa ett unikt koncept för cafĂ©et och fĂ„ lyckan att vĂ€nda?

Varma scones och vilsna katter Àr en hjÀrtevÀrmande feelgood-berÀttelse om beslutsamhet och vÀnskap, som delvis Àr skriven ur kattens perspektiv. Det Àr den första boken av tvÄ om Molly. Man kan inte annat Àn Àlska den charmiga lilla huskatten!



3.9

411 recensioner

Christina

2024-02-26

Kan va den mest gripande och gulligaste kattbok jag lĂ€st!! Underbar ❀

Lovisa

2024-01-17

Älskar man inte katter innan sĂ„ gör man det efter att ha lyssnat pĂ„ den hĂ€r boken . Kan Ă€ven rekommendera fortsĂ€ttningen ”Fyllda hjĂ€rtan och frusna tassar” .

Åsa

2024-01-15

mysig feelgood