(137)

Vargblod

ljudbok och e-bok


NÀr den lite udda och ensamma lÀkarstudenten Fridas patient attackeras av mÀn i svarta motorcykelstÀll tvingas hon agera och glÀntar pÄ dörren till vÀrld vid sidan av samhÀllet. Patienten, en Àldre kvinna vid namn Luna, leder den hemliga organisationen Varghundarna. De Àr mÀn och kvinnor som lever sina liv i skuggorna och Àr beredda att offra allt för att skydda den breda allmÀnhetens trygga tillvaro frÄn ondskan.

Deras frÀmsta fiende, organisationen Vargarna har rekryterat en man kallad Ingenjören. I deras klor hotar hans nya vapenteknologi att rubba maktbalansen och skapa en ny, osÀker framtid. Luna och hennes Varghundar Àr de enda som stÄr i deras vÀg.

Med Vargblod har Berg tagit ett nytt grepp om thrillergenren. En filmisk vÀrld dÀr rÄ action varvas med det djupt mÀnskliga, dÀr kÀrlek och hat Àr varandras spegelbilder och dÀr teknologi Àr vÀgen till bÄde frÀlsning och undergÄng.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.2

137 recensioner

Kristian

2023-07-21

Nej, alldeles för mycket fantasi om hÀftig action och teknik utan att fÄ till en engagerande berÀttelse. Mer en plot till ett rollspelsÀventyr.

Andris

2023-06-18

För mig var denna bok trÄkig att följa. Hundar och vargar, blandning sÄ man blir snurrig av vilka som Àr mÀnniskor och vilka som Àr ett gÀng. KÀnns inte som en författare/handling för mig... Seg...

BENGT

2023-06-15

Inte min stil lite mycket sig fiction.