(1999)

Vargasommar

ljudbok och e-bok


Ny kriminalserie av Hans Rosenfeldt - skaparen till tv-serierna Bron och Marcella.

En död varg. En blodig gÀnguppgörelse. En kvinnlig lönnmördare. PÄ ett par dygn vÀnds tillvaron upp och ner i Haparanda och polisen Hannah Wester förstÄr att detta inte blir en sommar som alla andra.

En varg hittas med rester av en mÀnniska i magen. Den avlidne tycks ha överlevt en blodig massaker i Finland. Hur och varför hamnade han i skogen utanför Haparanda? Polisen mÄste vÀnda pÄ alla stenar för att ta reda pÄ vad som hÀnt. Tiden Àr knapp, det finns andra som Àr minst lika intresserade. Som ryska Katja.

Plötsligt blir den lilla grÀnsstaden platsen för en kedja av brutala hÀndelser som Àr vÀrre Àn nÄgot Hannah Wester och de andra vid Haparandapolisen kunnat förestÀlla sig.

Vargasommar inleder en ny kriminalserie av Hans Rosenfeldt som ocksÄ fÄr stor internationell lansering.


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

3.6

1999 recensioner

Henrik

2024-03-27

Bra

Susanne

2022-10-27

Fick vÀnja mig vid upplÀsaren, ganska monotom röst.

Lenny

2022-10-10

Jag har lyssnat drygt 1,5h nu, vet inte om jag pallar att lyssna drygt 10h till. Storyn kommer sÀkert hÄlla och bli bra och dÀrmed förtjÀna ett bÀttre betyg, jag brukar gilla det Rosenfeldt lÀmnar ifrÄn sig. Men varken förlaget eller författaren kan fÄ komma undan med att ha valt ut upplÀsaren och godkÀnt resultatet. Det Àr det trÄkigaste jag lyssnat pÄ. Ingen inlevelse eller dynamik i upplÀsandet. LÄter ungefÀr som att nÄgon plockat upp en faktabok och lÀser lite högt för sig sjÀlv.