(618)

Vardagar 1

ljudbok och e-bok


Vardagar Àr Ulf Lundells dagboksurval frÄn 2017. Musiken, familjelivet, skrivandet, naturen, politiken, hÀlsan, samhÀllet. Han iakttar nutiden och ser tillbaka pÄ sitt liv. Ulf Lundell lÀser sin egen bok.

Vardagar. GĂ„rdagar. Nu. Sen. Zen. Livet. Levandet. Åldrandet. Döden. Livet. Livet och döden och livet igen. Minnena. VĂ€gen. Åldrandet. Stannandet. Kropp och sjĂ€l. Hus och hem. Jobb. Vinet. Vinden. Vattnet. Bilandet. gĂ„endet. Landet. VĂ€rlden. Vardagar. GĂ„rdagar. HĂ€r och nu. Sen. En hĂ€ger. En gĂ€rdsmyg. Det som fanns och det som inte finns lĂ€ngre.

Landskapet. Bukten. BÀckarna. Havet. Vinet. Vinden. Regnet. Leran. Det avslutade. Inte lÀngre. Inte Àn. Svartsjukan. Sjukan. HÀr och inte dÀr. Det levda och det som Àr kvar. Tranorna. KÀrleken. SÀllskapet. Ensamheten. Tomheten. Vardagar. Dom som var. Som Àr. Som kommer. Hon som var hÀr. RÀven. Allt som var och som inte lÀngre Àr. Vardagarna. Dagarna. NÀtterna. Tidningarna. TV:n. Vinden. Vattnet.


UpplÀsare: Ulf Lundell
LĂ€ngd:

4.0

618 recensioner

Allan

2023-12-14

Reflektioner och vardagsbestyr. RÀtt trivsam att lyssna pÄ. En slags ömsesidig terapi. En av fÄ ljudböcker som jag har lyssnat pÄ i normal hastighet.

Annika

2023-09-02

Uffe Àr alltid Uffe

Lars

2023-06-12

Vardagar 1 av Ulf Lundell och upplÀst av Ulf Lundell