(331)

Vara vuxen

ljudbok och e-bok


Ett bitterljuvt familjedrama frÄn feelgood-genrens drottning! Precis som i Marian Keyes tidigare romaner blandas hÀr mörkare delar med humor.

Familjen Casey Àr en lycklig familj. Johnny Casey, hans tvÄ bröder Ed och Liam och deras fruar och barn trÀffas hela tiden. Och de har det bra. UtÄt sett i alla fall.

Men under ytan Àr det mörkare. Medan vissa personer knappt klarar av varandra, tycker andra om varandra lite för mycket. Allt Àr under kontroll fram tills Eds fru Cara fÄr en hjÀrnskakning. Och plötsligt inte kan hÄlla sina tankar för sig sjÀlv. Efter en ogenomtÀnkt kommentar pÄ Johnnys födelsedagsfest, med hela familjen nÀrvarande, börjar Cara avslöja hemlighet efter hemlighet.

I chockvÄgorna efter de stora avslöjandena frÄgar sig var och en av de vuxna i familjen om det - Àntligen - har blivit dags att vÀxa upp.

Marian Keyes debuterade med Vattenmelonen, som utgavs pÄ svenska 1998. Sedan dess har hennes romaner sÄlt i miljontals exemplar vÀrlden över och utkommer numera i nÀrmare trettio lÀnder. Vuxna mÀnniskor Àr Keyes fjortonde bok.


UpplÀsare: Emma Peters
LĂ€ngd:

3.7

331 recensioner

Anonym

2022-10-18

Mycket bra bok. Dock var det svÄrt att hÄlla isÀr karaktÀrerna för att upplÀsaren hade i princip samma röst och tonfall hela tiden.

Annica

2022-08-14

Eftersom jag lyssnade pÄ boken, sÄ var det lite svÄrt att hÄlla isÀr alla personer, det var mÄnga namn att hÄlla koll pÄ. Men, en bra bok som jag fastnade i och hade svÄrt att sluta lyssna. Roligt nÀr författaren ger flera karaktÀrers vinkling pÄ livet, boken blir aldrig trÄkig dÄ.

P

2022-07-13

BÀttre och bÀttre ju lÀngre du kommer in i boken. MÄnga namn att hÄlla reda pÄ.