(150)

Vara i nuet

ljudbok


Har du svÄrt att sova och vill prova nÄgot nytt? Vill du kÀnna dig lugn utan krav att öva pÄ det? KÀnner du igen den kittlande kÀnslan i huvudet nÀr du hör vissa ljud? DÄ kan Det nya lugnet vara nÄgot för dig.

Med över 13 miljoner videor pÄ Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett vÀrldsfenomen. Ta pÄ dig hörlurarna och stÀng ute oron och Ängesten. Josefin hjÀlper dig att slÄ bort allt vardagsstress och finna dig i nuet.

Forskning frÄn University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfulnessövningar. Hitta ditt lugn.

Josefin ASMR Àr en av Sveriges största ASMRtister pÄ Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon sjÀlv vÀnde sig till ASMR efter en period av psykisk ohÀlsa. Efter att hon hÀmtat sig bestÀmde hon sig för att satsa pÄ att skapa ASMR-videor pÄ svenska. Hon har gÀstat pÄ P1 med Love Lyssarides och Àven varit med i MusikhjÀlpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjÀr i Sverige.



4.0

150 recensioner

Emilia

2022-07-25

För att höra ljuden sÄ fick jag ha ganska högt men dÄ blev hennes röst vÀldigt hög istÀllet och om jag sÀnkte dÄ hörde jag inte ljuden. Jag blev tyvÀrr inte avslappnad heller.

Yan

2021-11-21

Den var bra!

cecilia.torelm

2020-08-23

Super bra hjĂ€lper mig mycketđŸ„°