(141)

Väck din mediala sida

ljudbok och e-bok


I Väck din mediala sida berättar MariaTherese Bohman Agerhill om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Hennes ambition är att visa dig hur du utvecklar din medialitet bland annat genom att lära dig att lyssna på din intuition och kommunicera med andevärlden. Boken erbjuder ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga. Ökad kunskap berikar alltid, och även om du inte planerar en ny yrkesbana som medium kan din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden. Detta är andra upplagan med flera extra kapitel.

Bonus på ljudboken, tre guidade meditationer med MariaTherese.

MariaTherese har arbetat som medium sedan 2004 och hållit kurser och utbildningar i ämnet sedan 2008. Främst är hon utbildad inom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England. Hon driver nu Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med sin man Ulf Bohman.



4.0

141 recensioner

Anonym

2023-12-05

Mycket bra bok! Inom medialitet den bästa jag läst då den tar upp alla viktiga byggstenar. Tackar för denna läsning och tar med mig kunskapen vidare i livet. Allt gott, J

jane_nylander

2023-10-15

spännande bok och lärorik

Anonym

2023-09-22

Mycket spännande!