(53)

Utvald

ljudbok och e-bok


Hon hade under flera Är haft denna fantasi men trott att hon var ensam om den, varit övertygad om att inga andra kvinnor lÀngtade som hon. De dÀr drömmarna, sÄ opassande och utanför allt som ansÄgs acceptabelt. Hon kunde skÀmmas för dem, kÀnde sig som en utsvÀvande nymfoman. Andra kvinnor lÀngtade efter kÀrlek medan hon sjÀlv ville ha en överdos av opersonligt sex. Nya kroppar, organ som trÀngdes i henne, könsvÀtskor som drÀnkte henne.

UtvaldÀr fjÀrde delen i Clara Jonssons Skamlöst. Notera att innehÄllet i denna novell kan vara stötande för kÀnsliga lÀsare.

Clara Jonsson Ă€r pseudonym för en kĂ€nd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fĂ„tt mycket uppmĂ€rksamhet och nĂ„tt en stor publik. Med sina Ă„ngande heta novellsamlingar Lust, Passion, BegĂ€r, ÅtrĂ„, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer sjĂ€lvbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populĂ€ra och bĂ€st sĂ€ljande erotiska författare. Skamlöst, Ă„ngande och alltid intrĂ€ngande intimt och avklĂ€tt skildrar hon i sina böcker den samtida mĂ€nniskans sexualitet.



3.3

53 recensioner

Peter

2024-04-11

Underbar đŸ‘đŸ‘đŸ„”