(1465)

Utnyttjad, våldtagen och såld: En sann historia

ljudbok och e-bok


När Paulina är 22 år träffar hon mannen hon drömt om: Jim. Han är stark, karismatisk och redo att bilda familj. Det börjar som en vacker kärlekssaga på internet, men leder snart till en vardag präglad av hot, övergrepp och sjuka sexuella böjelser. Under fyra månader utnyttjas Paulina som sexslav och Jim säljer hennes kropp till män som får göra vad de vill med henne. Han blir alltmer svartsjuk och med ständiga hot kontrollerar han varje steg hon tar. Till slut ser hon ingen annan utväg än att begå självmord. Men innan Paulina sätter sin plan i verket, upptäcker hon att hon är gravid och det ger henne kraft att fly.

Några år senare möter hon sin förövare i domstol. Han döms till ett långt fängelsestraff.



4.3

1465 recensioner

Sonja

2024-03-16

Skräckblandad läsning om en ung kvinna som kämpar vidare.

E

2022-10-20

Fy fan, jag blir så arg, så arg och så ledsen. Att en människa ska tvingade gå igenom sådan. Och att det finns ibland oss idag för vi inte kan se.. första gången jag gråtit till en bok. Du är så stark Paulina...

nx

2022-10-10

Den absolut svårast bok jag någonsin har läst. Den innehåller extremt detaljerade beskrivningar av fullkomligt vidriga övergrepp. Med det sagt så behöver fler höra den här historien. Det är ett allvarligt ämne som fortfarande är tabu och ofta skuldlägger offret. Män ska inte få behandla kvinnor så här.