Utmattningssyndrom
Fira sommaren!

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Utmattningssyndrom

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Utmattningssyndrom
Fira sommaren!

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

SommarerbjudandeRegistrera dig nu och fÄ 30 gratisdagar istÀllet för 14.

Utmattningssyndrom

3.68 68 betyg
38 min
Utmattningssyndrom – hantera utbrĂ€ndhet, trötthet, stress, utmattning

Att gÄ in i vÀggen eller att fÄ utmattningssyndrom kan drabba oss alla. Det kan vara nÄgot som hÀnder i privatlivet eller nÄgot som fÄr dig ur balans pÄ arbetsplatsen. Ofta finns det nÄgon form av lÄngvarig stress i bakgrunden. NÀr symptomen vÀl Àr ett faktum kan det kÀnnas som att man hamnat i en ÄtervÀndsgrÀnd. Men det finns vÀgar för ÄterhÀmtning. Det finns vÀgar för att ÄterfÄ balansen.

TÀnk dig att kunna ÄterfÄ din livsgnista och din livsenergi. Hur skulle du anvÀnda all denna nya energi och frihet?

SjÀlvhypnos kan anvÀndas vid utmattningssyndrom för att hjÀlpa dig att lösgöra dig frÄn ditt förflutna. Med hjÀlp av ditt undermedvetna kan vi sedan anvÀnda alla dina inre resurser och övertygelser för att pÄ ett djupt inre plan Ästadkomma de förÀndringar som Àr nödvÀndiga.

Om du pÄ ett medvetet plan kunde kontrollera din utmattning eller din utbrÀndhet, sÄ hade du redan tagit itu med det, eller hur? Det faktum att du inte har kunnat mÄste betyda att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. FörÀndring krÀver en omprogrammering av ditt undermedvetna (ditt omedvetna jag).

Detta sjÀlvhypnos-program arbetar direkt med ditt undermedvetna för att lösa upp lagrade konflikter. MÄlet Àr att ÄterfÄ energi och uppnÄ balans.

Hitta djup vila, energi och motivation för ÄterhÀmtning

VÄrt program hjÀlper dig att lindra dina kÀnslor av utmattning och utbrÀndhet. Det ska inte behöva kÀnnas som att allting kÀnns tio gÄnger jobbigare Àn normalt. Ditt arbete, ditt sociala liv och varje fysisk anstrÀngning ska inte behöva kÀnnas som svÄra hinder som mÄste forceras, utan mer som njutbara delar av ditt liv. Det kan Àven vara sÄ att din utbrÀndhet fjÀrmat dig frÄn vanligt vardagsliv. Kanske har du fÄtt svÄrt för att bara gÄ ut och ta en vanlig promenad eller för att tacka ja till sociala tillstÀllningar.

SjÀlvhypnos kan hjÀlpa dig att kÀnna dig avspÀnd och motiverad

Dina tankar, kÀnslor och beteenden pÄverkas i hög grad av ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna Àr ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tÀnker pÄ, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hÀlsa - sÄvÀl fysiskt som kÀnslomÀssigt. Ditt undermedvetna Àr pÄverkbart, vilket Àr nÄgot som kan anvÀndas konstruktivt. Man skulle kunna sÀga att det undermedvetna Àr lÀnken mellan ditt sinne och din kropp. Det har gjorts berÀkningar som visar att majoriteten av alla sjukdomar har en psykisk orsak, vilket dÄ innebÀr att positiva förÀndringar i det undermedvetna kan befrÀmja hÀlsan.

Att Ästadkomma förÀndringar i det undermedvetna Àr mycket lÀttare om vi Àr i ett avslappnat tillstÄnd. Det Àr dÀrför som sjÀlvhypnos blir sÄ givande. Genom sjÀlvhypnosen Àr det möjligt att nÄ ner till det undermedvetna och dÀr tillvarata lÀnken mellan sinnet och kroppen, inte bara för att lÀka pÄ det fysiska planet, utan ocksÄ för att pÄverka kÀnslor och Àndra sjÀlvbegrÀnsande förestÀllningar till positiv kraft.

Behandling mot utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom kan ge sig med tiden. Den som ÄterhÀmtat sig pÄ egen hand kan dÄ ÄtergÄ till sitt vanliga liv och vardagliga aktiviteter. Dock kan vissa personer fÄ Äterfall och vissa kan ha svÄrigheter att överhuvudtaget ÄterfÄ balansen.

Det finns ingen medicin speciellt riktad mot utmattningssyndrom. Det kan emellertid i vissa fall bli nödvÀndigt att sÀtta in medicin mot vissa symptom, t.ex. smÀrtstillande vid muskelsmÀrtor, antidepressiv medicin vid depression eller lÀkemedel mot hjÀrtklappning. Vid sidan av sÄdan behandling kan det bland annat bli aktuellt med samtalsterapi, sjukgymnastik och stresshantering. Ledorden för ÄterhÀmtning Àr vila, motion och sömn.

Detta program vill hjÀlpa dig med din stresshantering, att fÄ dig att varva ner, att hjÀlpa dig att hÀmta kraft och att fÄ dig att kunna bromsa i tid

Utmattningssyndrom Àr tillgÀnglig som ljudbok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2019-12-16

  SprÄk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Bokförlaget Upsaliensis AB

  ISBN Ljudbok: 9789198594911

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

AnitaAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

AnnaAnna

3.7

68 betyg
 • Johanna

  2021-03-08

  Helt magiskt!

 • Perns

  2020-12-01

  VĂ€ldigt avslappnade!

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.