(6)

Uthållighet

ljudbok


GRIT – Uthållighet

GRIT - är en stark vilja att avsluta det som man påbörjat. En önskan att bli bättre och att lyckas. Det är en förmåga att komma över bakslag och en mental inställning att utföra enformiga ibland tråkiga eller otrevliga uppgifter. GRIT är att leva livet som om det vore ett maratonlopp, inte ett sprinterlopp…

Man kan definiera GRIT som en kombination av hängivenhet, disciplin och uthållighet inför ett mycket viktigt mål.

Uthållighet

Uthållighet får oss att göra saker utan att klaga och bli uppgivna. Den handlar om att resa sig upp efter smällarna du får på resan. Uthållighet är tveklöst den främsta egenskapen som gjort framgångsrika människor, framgångsrika på vilket område som helst. Vägen till framgång är ett långlopp, inte ett 100-meters lopp. För att vara uthållig måste du ha en stark motivation. Du måste veta vilka mål du har och de målen måste vara djupt förankrade hos dig. Ditt varför måste vara större än motstånden du möter. Du kommer att möta misslyckanden på vägen och hur du hanterar dem, avgör hur uthållig du orkar vara.

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Master Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att arbeta med personlig utveckling, menatl hälsa och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.



3.3

6 recensioner

Emilia

2021-08-30

Mycket bra kvalitet på handledningen