(304)

Utan egen vinning

ljudbok och e-bok


"Stina vaknade av ett kras. Hon slog upp ögonen och stirrade ut i mörkret. Det var glas som krossades och den hÀr gÄngen lÀt det inte som om nÄgon krossade fönstren till stallet utan att ljudet kom frÄn en plats en bit undan. Hon la handen runt handtaget pÄ en spade och öppnade lÄngsamt dörren. Den hÀr gÄngen skulle han inte komma undan."

Efter att kattföreningen StjÀrnan lÀnge och vÀl har letat efter en plats att ha sitt katthem pÄ blir Stina och de andra medlemmarna överlyckliga nÀr de hittar ett gammalt stall utanför Sunne. GÄrden har stÄtt öde i Ärtionden, och det kommer att krÀvas mycket arbete innan katterna kan flytta in.

Att renovera gÄrden blir svÄrare Àn Stina kunnat tro. Underliga saker börjar hÀnda pÄ nÀtterna, och gÄrden hemsöks av ond brÄd död. Det börjar verka som att nÄgon, eller nÄgot inte vill ha katthemmet dÀr, men hur ska de kunna hitta den nattliga inkrÀktaren utan att sÀtta sitt eget liv pÄ spel?

Karina Johansson Àr en svensk författare och konstnÀr bosatt i Sunne. Johansson Àr en mÄngfaldigt hyllad deckarförfattare, och hennes böcker utspelar sig oftast i Sunnes vackra trakter.


UpplÀsare: Hanna K Schmitz
LĂ€ngd:

3.4

304 recensioner

Anonym

2024-04-13

gav upp efter en timme, blir ingen mer bok av den hÀr författaren och definitivt ingen med den hÀr upplÀsaren...

Pia

2023-11-09

tyvĂ€rr gör inte upplĂ€sare rĂ€tta till boken 😔

Pernilla

2023-10-23

Slutade lyssna efter en timme, upplÀsaren passade inte mig tyvÀrr.