(719)

Ur skogens djup

ljudbok och e-bok


"... som försvaret visat vid Ätskilliga tillfÀllen under rÀttegÄngen sÄ var det inte sjÀlvförsvar frÄn Anna Svanströms sida, utan hon faktiskt mer eller mindre bjöd in till tillfÀllet i december dÄ mötet med Conny StrÄlqvist rÄkade urarta."

I Eksjö tingsrÀtt stÄr Anna Äterigen öga mot öga med sin förövare Conny. Förhandlingarna drar ut pÄ tiden och Stockholmsadvokaten Philip Cronstedt gör allt för att sÄ tvivel om Annas roll i den traumatiska hÀndelsen för knappt tvÄ mÄnader sedan. Annas oro och Ängest stiger, de mÄtte vÀl inte tro pÄ honom?

Den lilla stugan hon hyrt i utkanten av den smĂ„lĂ€ndska skogen för att slippa resorna frĂ„n VĂ€stervik verkar heller inte vara sĂ„ trygg som hyresvĂ€rden pĂ„stĂ„tt. Som tur Ă€r fĂ„r Anna ett nytt redovisningsuppdrag att landa i, nĂ„got som tar fokus nĂ€r allt annat Ă€r sĂ„ oroligt. Även om hon förstĂ„s tycker att vissa underlag verkar vara lite underliga ...

Ur skogens djup Àr uppföljaren till I vikens mörker och den andra delen i VÀstervikserien.

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriÀr som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan nÄgra Är tillbaka har hon valt att sadla om och satsa pÄ det skrivna ordet.


UpplÀsare: Hanna K Schmitz
LĂ€ngd:

3.9

719 recensioner

Anne

2024-04-10

bĂžr hĂžres

irene

2024-04-06

Tror mig sett Ànnu en bok . HÀrligt

Therese

2024-03-20

SpÀnnande!