(1443)

Ur blod och aska

ljudbok och e-bok


FÀngslande, het och actionfylld. Ur blod och aska Àr en sensuell, beroendeframkallande och överraskande berÀttelse för fantasyÀlskare.

Jungfrun

Poppy har varit utvald redan frÄn födseln för att inleda en ny era och hennes liv har aldrig varit hennes eget. Livet som jungfru Àr ensamt. Att aldrig fÄ bli berörd, sedd eller tilltalad. Att aldrig fÄ njuta. Att bara vÀnta pÄ sin upphöjelse. Poppy föredrar vakternas sÀllskap och att lÀra sig bekÀmpa det onda som tog hennes familj framför att förbereda sig för att bli ansedd vÀrdig av gudarna. Men valet har aldrig varit hennes.

Plikten

Kungadömets framtid vilar pÄ Poppys axlar, en roll hon inte ens Àr helt sÀker pÄ att hon vill ha. För Àven en jungfru har ett hjÀrta, en sjÀl och en lÀngtan. NÀr sÄ Hawke, en livvakt med gyllene ögon, anlitas för att skydda henne tills det Àr dags för hennes upphöjelse, blandas pliktkÀnslan och hennes utstakade öde med nyvÀckta lustar och önskningar. Han vÀcker hennes ilska, fÄr henne att ifrÄgasÀtta allt hon tror pÄ och frestar henne med det förbjudna.

Kungadömet

Ett fallet kungadöme, övergivet av gudarna och fruktat av de dödliga, reser sig för att genom vÄld och hÀmnd Äterta allt det har förlorat. Samtidigt som skuggan av de förbannade drar sig allt nÀrmare suddas grÀnsen ut mellan det som Àr förbjudet och det som Àr rÀtt. Poppy Àr inte bara pÄ vÀg att förlora sitt hjÀrta och av gudarna anses vara ovÀrdig, hon riskerar ocksÄ sitt liv nÀr varenda bloddrÀnkt trÄd som hÄller samman hennes vÀrld börjar nystas upp.



4.2

1443 recensioner

Johan

2024-04-18

Ganska förutsÀgbar. Det som gÄr upp för huvudpersonen gick upp för lÀsaren flera kapitel tidigare.

Jimi

2024-04-08

Inte den bÀsta fantasy jag lyssnat pÄ, kÀnns mer som en erotisk roman Àn en fantasy roman.

Maja

2024-03-31

Seg att lÀsa inledningsvis..men blev bara bÀttre och bÀttre!