(1743)

Uppdrag Hail Mary

ljudbok och e-bok


Ny bok av författaren till THE MARTIAN

Andy Weirs nya sci-fi-klassiker Àr en Dan Brown i rymden. En smart och dystopisk rymdskildring för alla som Àlskade Interstellar.

Ryland Grace Àr ensam överlevande pÄ det sista desperata uppdraget att försöka rÀdda jorden. Om han misslyckas innebÀr det slutet för mÀnskligheten.

Men det vet inte Ryland. Han vet varken vad han heter, vem han Àr eller var han befinner sig. Det enda Ryland vet Àr att han sovit lÀnge, som i Äratal, och att han just vaknat, miljontals mil hemifrÄn med endast tvÄ döda astronauter till sÀllskap.

UPPDRAG HAIL MARY ensam i rymden handlar, precis som The Martian, om en övergiven hjÀlte i rymden. Med samma underfundiga humor och nördiga jargong fÄr lÀsaren följa hur Ryland, likt ett mysterium inuti mysteriet-pussel löser frÄgan om vem han Àr och hur han ska kunna rÀdda mÀnskligheten Och vem, eller kanske snarare vad, det Àr som kommit till hans undsÀttning

ANDY WEIR Àr rymdnörden som fick sitt första programmerarjobb vid femton Ärs Älder. Och som gick raka vÀgen upp till en första placering pÄ New York Times-bÀstsÀljarlista med sin debutroman. Nu Àr han tillbaka med Ànnu ett rymdepos som kommer att stanna kvar i vÄra medvetanden under en lÄng tid.



4.5

1743 recensioner

monica

2024-04-24

HĂ€rlig att lyssna till.

Ali

2024-04-23

BÀsta bok jag nÄgonsin har lÀst

Jenny

2024-04-15

Jag Àlskar den, jag skrattade och grÀt. spÀnnande bok och det var svÄrt att sluta lyssna eller göra pauser.