(338)

Underverk vid jul

ljudbok och e-bok


Daniela Capelli Ă€r Ă€ntligen fĂ€rdigutbildad veterinĂ€r – men det har inte varit lĂ€tt att studera och samtidigt vara ensamstĂ„ende mamma till tvĂ„ döttrar. SĂ„ frĂ„n och med rĂ€knar Dani med att tillvaron bara kan bli enklare och bĂ€ttre. Hon Ă€r inte alls beredd pĂ„ hur svĂ„r omstĂ€llningen blir nĂ€r hon tar med döttrarna och flyttar frĂ„n frĂ„n storstaden till lugna lilla Haven Point.

NĂ€r den Ă€ldsta dottern, en trulig tonĂ„ring med lila hĂ„r, rĂ„kar dra sheriffassistent Ruben Morales uppmĂ€rksamhet till sig blir allt Ă€nnu krĂ„ngligare – för den attraktion som uppstĂ„r mellan Dani och Ruben Ă€r ovĂ€lkommen, för att inte sĂ€ga omöjlig. Det sista Dani behöver Ă€r Ă€nnu en man som förstör hennes familjs chans till lugn och ro. Och vad skulle Ruben sĂ€ga om han fick reda pĂ„ hemligheten om döttrarnas pappa – och om Dani sjĂ€lv? Hon har inte rĂ„d att ta nĂ„gra risker, varken för döttrarnas skull – eller för sitt eget hjĂ€rtas 



UpplÀsare: Frida Bergh
LĂ€ngd:

4.0

338 recensioner

Maria

2022-04-15

Helt ok

Annika

2022-02-04

Trevlig men kÀnde igen storyn frÄn en annan bok. TyvÀrr fokuserades det lite för mycket pÄ svÄrigheterna istÀllet för att skriva om vanliga dagar i Haven Point.

trollet_tilltufsad

2021-11-17

â€ïžđŸ„°