(1086)

Under samma himmel

ljudbok och e-bok


Camilla Davidssons efterlÀngtade uppföljare till I fikontrÀdets skugga Àr Àntligen hÀr!

Leo Stemme har allt: ett garage fyllt med dyra sportbilar, stark karisma och stor framgĂ„ng bĂ„de hos kvinnor och i yrkeslivet. ÄndĂ„ Ă€r det nĂ„got som skaver. Relationen till hans tvĂ„ barn Ă€r allt annat Ă€n bra, han har nyligen blivit lĂ€mnad av Susanne, en kvinna han pĂ„ kort tid blivit vĂ€ldigt fĂ€st vid.

För att ÄterfÄ energin, och ro att skriva sjÀlvbiografin som han har lovat ett förlag, har han köpt ett ensligt belÀget hus med utsikt över JÀmtlandsfjÀllen. HÀr ska han trÀna, bli kvitt tankarna pÄ Susanne och Àntligen fÄ boken klar. Men dagarna gÄr utan att nÄgot blir gjort och Ängesten och rastlösheten vÀxer.

I den gamla mjölkbutiken pÄ norra Gotland har Susanne Àntligen kommit till ro efter en turbulent sommar med Leo. Hon njuter av höstens intÄg pÄ ön, gÀrna tillsammans med Misha, flyttkarlen som kommit att bli en god vÀn. En dag fÄr hon ovÀntat mejl frÄn Leo. Susanne tvekar, ska hon svara eller lÄta saken bero? Hennes beslut fÄr oanade konsekvenser, inte bara för henne utan för mÄnga, mÄnga fler.

Under samma himmel Àr en berÀttelse om vad som hÀnder nÀr det liv man byggt upp och kÀmpat för inte lÀngre skÀnker en lycka och vad som egentligen Àr viktigt nÀr livet stÀlls pÄ sin spets.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.9

1086 recensioner

nillalilla74

2022-08-03

HĂ„ller tummarna för fler delar i denna fristĂ„ende serie. Vill lĂ€ra kĂ€nna Hugo, Stella ja allihop 😊

Githe

2022-07-05

JÀttebra och bra upplÀsare

Tina

2022-06-16

Hade varit bÀttre om den inte skrivits som fristÄende bok. Blir mÀngder av upprepningar frÄn bok 2.