(2016)

Under Londons broar

ljudbok och e-bok


FjortonÄriga Sarah lever för sin hÀst, Boo. Hon har fÄtt den av sin morfar Henry, med en förhoppning om att hon i framtiden ska lyckas komma in pÄ en prestigefylld fransk ridskola och följa i hans fotspÄr. Men nÀr Henry hamnar pÄ sjukhus fÄr Sarah problem, och plötsligt riskerar hon att mista bÄde Boo och drömmarna om Frankrike.

Advokaten Natasha stÄr alltid pÄ de svagas sida. Men i privatlivet Àr det desto kÀmpigare: trots att de skilt sig tvingas hon fortfarande dela hus med sin karismatiske exmake Mac. NÀr Sarah dyker upp i Natashas vÀrld bestÀmmer hon sig för att strunta i alla regler och ta den unga tjejer under sina vingar. Och det beslutet kommer förÀndra allt i Natashas liv

Under Londons broar Àr ett varmhjÀrtat Àventyr om att vÀlja sin egen vÀg och sin egen familj. Med sin sedvanliga skarpa blick pÄ kÀrlek, relationer och det brittiska klassamhÀllet har Jojo Moyes skapat Ànnu en oförglömlig berÀttelse. PÄ engelska utkom romanen 2009, och detta Àr första gÄngen den översÀtts till svenska.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

4.1

2016 recensioner

Ozra

2024-04-18

Helt ok

Klara

2024-04-15

underbar

Anne

2024-04-14

bĂžr hĂžres