(192)

Under bar himmel

ljudbok och e-bok


FlygrĂ€ddningspiloten Kacey Fairing Ă€r tillfĂ€lligt tillbaka i Mercy Falls, Montana. Efter en förödande helikopterolycka Ă€r hon i behov av Ă„terhĂ€mtning, bĂ„de fysiskt, kĂ€nslomĂ€ssigt och andligt. Tolv Ă„r har gĂ„tt sedan hon flydde frĂ„n sina djupa misstag och hemligheter och Kaceys förhoppning Ă€r att Ă„terfĂ„ kontakten med sin tonĂ„rsdotter genom att ta jobbet som pilot pĂ„ FlygrĂ€ddningen i Glacier National Park. Vad hon inte vet Ă€r att nĂ„gon annan ocksĂ„ Ă€r tillbaka i staden 


Hennes tonÄrskÀrlek Ben King, countrystjÀrnan, Àr pÄ besök för att ta hand om sin far, som av en mÀrklig tillfÀllighet ocksÄ Àr skadad efter en helikopterolycka. Ben lovar att hjÀlpa sin far att leda FlygrÀddningen i hans stÀlle, men Ben upptÀcker snart en dold agenda som kan komma att förÀndra hela hans tillvaro.

NÀr Mercy Falls plötsligt drabbas av en fruktansvÀrd naturkatastrof tvingas Kacey och Ben arbeta tillsammans för att rÀdda liv. Men nÀr naturens krafter Àven hotar att leda till personliga katastrofer Àr frÄgan om de verkligen kan lÀgga det förflutna bakom sig för att rÀdda sin egen framtid?

Susan May Warren Àr en prisbelönt och bÀstsÀljande amerikansk författare. Hon har skrivit fler Àn femtio böcker, som sÄlts i över en miljon exemplar, och fÄtt flera prestigefulla författarutmÀrkelser. Under bar himmel Àr hennes första bok översatt till svenska.


UpplÀsare: Anna Godenius
LĂ€ngd:

3.7

192 recensioner

Margareta

2024-03-30

Mycket bra bok!

Jenny

2023-09-25

Buktigt ljus. Man fick liksom tÀnka bort ljudet men det störde.

Maria

2023-04-28

Jag trodde att boken skulle ha alldeles för mkt referenser till gud pga tidigare referenser och blev förvÄnad nÀr det var sÄ lite de första 6-7 tummarna (bara en bifigur till pastor som babblade lite om det) MEN de sista 2 timmarna blev det full rulle. Boken i sig Àr bra och UpplÀsaren ok, men tyvÀrr blir betyget lÀgre nÀr det blir ganska frÀlst i slutet