(1432)

Tysta tårar

ljudbok och e-bok


Joe var bara fem år när han bevittnade den fruktansvärda olyckan som dödade hans pappa och det gjorde honom bokstavligen stum. Han talade inte på fyra och ett halvt år, vilket betydde att han var oförmögen att be någon om hjälp när hans liv förvandlades till ett levande helvete.

Joes mamma och två av hans äldre bröder slog honom, våldtog honom och låste in honom i källaren. Ibland lämnades han naken i mörkret i tre dagar utan mänsklig kontakt och tvingades slicka upp matrester från golvet.

Våldet och de sexuella övergreppen blev allt värre då fler människor, inklusive hans styvfar, inbjöds att utnyttja honom. Det enda räddningen för Joe var vänskapen med en av hans bröder och hans enda skolkamrat, som båda visade honom att kärlek är möjlig även i de mörkaste situationer. När Joe var fjorton lyckades han till slut fly.

Joes berättelse från insidan av den mörkaste av gömda världar är en skildring om hur en liten pojke lyckades hitta styrkan att överkomma nästan omöjliga odds och växa upp och bli en betydelsefull man.


Uppläsare: Simon Edenroth
Längd:

4.4

1432 recensioner

Therese

2024-03-16

Fruktansvärt jobbig (tung) att lyssna på men oerhört viktig (dessvärre).

Amanda

2024-03-08

Fantastisk bok! Så fruktansvärd historia och oerhört berörande läsning 💔

Merja

2024-02-28

Fruktansvärt berättelse, blev stundtals för jobbigt att lyssna men skönt att det blev bra till slut ❤️