(118)

Tvillingblod

ljudbok och e-bok


Tvillingbröderna Benjamin och Fabian vÀxte upp i ett lugnt villakvarter i Saltsjöbaden. Men innanför vÀggarna pÄ det vÀlskötta huset utspelade sig mardrömslika scener och hemligheter som för alltid lÀnkar dem samman.

Som vuxen lever Benjamin ett ordnat familjeliv och försöker ha sÄ lite kontakt som möjligt med sin tvillingbror som Àr legosoldat i Franska frÀmlingslegionen och oftast ute pÄ slagfÀltet i nÄgot blodigt krig.

Under Benjamins semester i Thailand dyker Fabian spontant upp och krĂ€ver att fĂ„ tillbaka sin son – det barn som han lĂ„tit Benjamin ta hand om och uppfostra frĂ„n att han var baby. Ett blint raseri och en beslutsamhet vĂ€cks hos Benjamin för han vet vem Fabian Ă€r och vilka faror det skulle innebĂ€ra för sonen. Han fĂ„r ovĂ€ntat stöd frĂ„n en ny bekantskap och kanske vore det bĂ€st för alla om hans tvillingbror inte fanns lĂ€ngre?

Tvillingblod Àr en roman med starka spÀnningsinslag som handlar om relationer, kÀrlek, familjeband och fasansfulla hemligheter. En bladvÀndare som utspelar sig i Stockholm, Thailand och Frankrike.



3.7

118 recensioner

Annica

2024-02-07

Bra mysig bok. Men lite konstigt slut

Anonym

2023-08-22

En vÀlskriven och gripande bok som innehÄller lite av allt: spÀnning, relationer, mörker, familjehemligheter, sorg, lycka, kÀrlek och dramatik! Det Àr lÀtt att leva sig in i boken och fastna för karaktÀrerna och kÀnna med dem. En bok jag rekommenderar till alla! Ser fram emot en uppföljare!

Denisa

2023-05-06

SpÀnnande berÀttelse med djupa karaktÀrer som har komplexa relationer till varandra. OvÀntade vÀndningar som gör att man inte vill lÀgga ifrÄn sig boken. SprÄket Àr vÀldigt mÄlande och vackert. Rekommenderas varmt!!