(758)

Tusen piskrapp

ljudbok och e-bok


Den andra delen i den spÀnnande thrillerserien om den oberÀkneliga före detta elitsoldaten Andreas Wolf

Den ryska polisen Inessa har hamnat i klorna pĂ„ den danske seriemördaren som hon har varit pĂ„ jakt efter genom Europa, och han har lyckats överlista och kidnappa henne. Wolf beger sig mot Krakow i en desperat jakt pĂ„ seriemördarens gömstĂ€lle i hopp om att kunna rĂ€dda Inessa i tid – innan galningen torterar och tar livet av henne och lĂ€gger ut dĂ„det för allmĂ€n beskĂ„dan pĂ„ internet.

I Saudiarabien tilldelas en bloggare femtio av tusen piskrapp bunden till en stolpe. Hans enda brott var att uttrycka en Äsikt om landets religiösa regim. Wolf fÄr i uppdrag av organisationen han jobbar för att befria den fÀngslade bloggaren innan han hinner utsÀttas för fler delar av sitt spöstraff. Hemma i Danmark stÄr Wolfs psykiater Anna ocksÄ inför ett allvarligt dilemma. Hon har nÀmligen fÄtt bevis för att han har ingÄtt i ett olagligt uppdrag i Afghanistan.

Wolf inleder en kamp mot klockan och det förflutnas demoner i hopp om att rÀdda fler Àn ett liv. Men klarar han av att inte ge efter för den stenhÄrda pressen?

Nis Jakob föddes 1961 i Albertslund och vÀxte upp i en lÀrarfamilj. Han bestÀmde sig för att bli författare nÀr han var tio Är gammal, men har ocksÄ arbetat som bland annat barnboksillustratör, karikatyrtecknare, filmregissör och rocksÄngare. Sedan debuten 1999 har Nis Jakob vid flera tillfÀllen toppat bÀstsÀljarlistorna i hemlandet Danmark.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.1

758 recensioner

Pappa

2024-02-09

För mÄnga sexuella inslag, typ "tantporr". Avslutar serien. All cred t upplÀsaren dock!

Arne

2023-12-25

spÀnnande

Göran

2023-07-25

SpÀnnande!