(2489)

Trojanen

ljudbok och e-bok


Efter ett grÀl dÀr Linneas pojkvÀn Kristoffer gör slut berÀttar han att han tÀnker lÀgga ut nakenbilder av henne pÄ nÀtet. Trots att han Àr berusad sÀtter han sig bakom ratten och kör dÀrifrÄn.

Strax efterÄt blir Linneas lillebror, som Àr pÄ vÀg hem efter en fotbollsmatch, dödad av en rattfull bilist. Linnea Àr övertygad om att det Àr Kristoffer som kört ihjÀl honom. BevÀpnad med en morakniv söker hon upp Kristoffer men Ängrar sig. En mÀrklig slump gör att nÄgon bestÀmt sig för att ta livet av Kristoffer och fullföljer det Linnea inte vÄgade.

Kristoffer var ett datorgeni och hade utvecklat ett spel som förmodligen skulle bli en vÀrldssuccé. NÀr ytterligare tvÄ unga mÀn med koppling till Kristoffer mördas blir profilerade Ella Werner allt mer övertygad om att datorspelet Àr nyckeln till lösningen.

Sanningen Àr vÀrre Àn hon kunnat ana. I spelet döljer sig en trojan som om den aktiveras frÄn miljontals datorer kan fÄ hela stÀder att kollapsa.

Än en gĂ„ng för slumpen Linnea i mördarens vĂ€g. Omedvetet sĂ€tter hon polisen pĂ„ rĂ€tt spĂ„r och riskerar sitt eget liv. Kommer de att hinna rĂ€dda bĂ„de henne och vĂ€rlden?



4.1

2489 recensioner

Jens

2024-01-29

bra upplÀsare

Anonym

2024-01-26

Mycket bra

Lovisa

2024-01-23

Inget för mig