(1134)

Triptyk

ljudbok och e-bok


En kvinna hittas mördad och den garvade kriminalassistenten Michael Ormewood tar sig an fallet. Han möts av en brutal syn – offret Ă€r stympat pĂ„ ett bestialiskt sĂ€tt – och Michael inser att han stĂ„r inför ett av de vĂ€rsta brott han nĂ„gonsin utrett. Dessutom blir det snart uppenbart att mordet bara Ă€r ett av flera liknande fall.

För att hjĂ€lpa Atlantapolisen kopplas specialagent Will Trent in – en man som Ormewood instinktivt ogillar. NĂ€r ett offer hittas i Michaels egen trĂ€dgĂ„rd nĂ„r hans olustkĂ€nslor sin kulmen. Är det en ren tillfĂ€llighet, eller borde han se det som ett hot riktat mot just honom?

Triptyk, första delen i serien om Will Trent, Àr full av halsbrytande vÀndningar och isande psykologisk spÀnning. Sanningen avslöjas bit för bit, Ànda fram till det omskakande och oförglömliga slutet.

***

Karin Slaughter bor i Atlanta i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgĂ„ng och Ă€r översatt till nĂ€stan 30 sprĂ„k. Slaughter har sĂ„lt 35 miljoner böcker vĂ€rlden över. År 2015 nominerades De vackraste till Årets bĂ€sta översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. År 2017 nominerades Ă€ven De fördĂ€rvade.



3.7

1134 recensioner

anita

2024-03-31

fyrh5rcutfjtfhg

Jonniz

2024-03-24

lite seg i början men sen helt okej...

Eva

2024-03-12

Hackar och halva meningar😡 GĂ„r inte lyssna pĂ„.