(34)

Trekanten - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"De lade sig pĂ„ varsin sida om mig och kommentarerna om en trekant hĂ€ngde i luften. ÄndĂ„ verkade ingen av dem riktigt vĂ„ga ta första steget, sĂ„ jag tog saken i egna hĂ€nder och drog av mig det lilla jag hade pĂ„ mig av klĂ€der."

De senaste mÄnaderna har jag knullat en av min mans kompisar, MÄrten, men ikvÀll ville jag prova nÄgot nytt. Jag ville ha en trekant. Det var vÀl inte otÀnkbart? De gillar ju bÄda tvÄ att njuta av mig och min kropp. Medan kvÀllen rullar pÄ gör jag nÀrmanden, och lockar snart med mig bÄda tvÄ till sovrummet ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.



2.9

34 recensioner

Tomas

2022-12-20

VÀldigt oinspirerad upplÀsning och ingen uppbyggnad alls. Gav inget att lyssna