(62)

Trekant med en ny twist - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Jag lade mig bekvÀmt pÄ rygg och kÀnde fyra hÀnder dansa över min nakna kropp. BÄde min man och hans vÀn hade lagt sig bredvid mig... men efter en stund kunde jag knappt tro mina ögon! Morten böjde sig över mig sÄ att HÄvard, min man, kunde trÀnga in i Morten. Jag var nÀstan tvungen att nypa mig i armen! Det Àr det mest upphetsande jag nÄgonsin sett. Jag började undra hur lÀnge de hade haft ett förhÄllande. Och inte minst om de hade planerat det hÀr. Men de tankarna försvann snabbt. Nu ville jag bara njuta av detta ögonblick.

Hur kommer detta bli? Kommer jag kunna hantera det i framtiden? Och hur kommer den hÀr trekanten att vara? Jag stönade av upphetsning..."

LÀs Àven "Strandhugg" och "Det blÄ lakanet".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.



2.8

62 recensioner

Janne

2022-01-20

Ledsen men berÀttarrösten kvaddar allt....

Mats

2022-01-12

Fantastiskt sensuellt med skön tvist