(10)

Trasdocka

ljudbok


"Livet Àr inte alltid en dans pÄ rosor, det ska gudarna veta. Men i Yvonne Domeij möter vi en författare som fÄtt fler törnar Àn de flesta. Att ingenting lyckats fÄ henne pÄ fall Àr ett fascinerande mysterium som vi hÀr under andlös spÀnning och stigande fasa fÄr ta del av. För den medicin som livet erbjuder henne Àr sannerligen besk: sexuella övergrepp, hemlöshet, myndighetskrÀnkningar och social stigmatisering. Den borde egentligen inte gÄ att svÀlja ner men med humor och en vilja av jÀrn Àr Àven det omöjliga möjligt. Yvonne Domeij vÄgar faktiskt vara underbart rolig." (Jan Henrik Swahn)

”Trasdocka” Ă€r uppdelad i en röd, en blĂ„ och en svart bok. Den röda boken Ă€r offrets, flickans bok. Blodet har gett den dess fĂ€rg. Den blĂ„ boken Ă€r skriven ur den vuxna kvinnans perspektiv. Den Ă€r doppad i blues. Den svarta boken Ă€r förövarens bok och kanske Ă€r det hans sjĂ€l som fĂ€rgat den med sitt mörker.



3.4

10 recensioner

Tytti

2024-02-12

seg och lÄngrandig

Jessica

2022-11-16

Gripande lÀsning. Den del som kallas "Den svarta boken" var sÄ obehaglig att den fick mig att mÄ illa. Triggervarning: VÄldtÀkt mot barn

Lotta

2022-10-09

SÄ trÄkig o sÄ dÄlig upplÀsare