(867)

Tolv veckor med dig

ljudbok och e-bok


Linnéa har alltid gÄtt sin egen vÀg. PÄ dagarna jobbar hon för en vÀlgörenhetsorganisation och pÄ kvÀllarna Tinderdejtar hon killar i tjugoÄrsÄldern. Killar som Àr lika rÀdda för att binda sig som hon sjÀlv Àr, trots att hon passerat trettio. Jacob Àr affÀrsjurist pÄ en av Sveriges mest prestigefyllda byrÄer, och har siktet fast instÀllt pÄ att bli delÀgare innan han fyller fyrtio. Stressen över jobbet Àr lika hög som den över att kollegornas skrivbord fylls av familjefoton medan hans eget gapar tomt.

Jacob och Linnéa trÀffas pÄ ett bröllop som ingen av dem egentligen vill gÄ pÄ. Trots deras uppenbara olikheter fÄr de en överraskande het natt tillsammans. BÄda ÄtervÀnder hem med instÀllningen att de aldrig kommer att ses igen. Men nÄgra veckor senare upptÀcker Linnéa att hon Àr gravid.

De bestÀmmer sig för att flytta ihop pÄ prov, för att ta reda pÄ om de vill bli förÀldrar tillsammans. Men deras vitt skilda bakgrunder, vÀnner och familjer kommer inte att göra ett svÄrt beslut enklare. Det blir början pÄ en sommar fylld av kulturkrockar, outtalade drömmar och kÀnslor ingen av dem vÀntat sig.



4.0

867 recensioner

Anki

2022-06-19

Ganska banal historia utan nÄgon som helst spÀnning.

Annika

2021-08-06

UnderhÄllande och enkel. Jag blir alltid lite irriterad pÄ romanfigurer för att de Àr sÄ dumma och gör och sÀger fel saker men upplevde det inte sÄ i den hÀr boken.

Ann

2021-07-30

Mysig, feelgood bok