(9)

Tillsammans är det nya själv

ljudbok


Familjen har blivit ett samlingsnamn för vardagspussel, planering, dåligt samvete och långa listor med måsten. Allt i en enda stor stress för att få till stånd lite egentid. Men tänk om man tänker tvärtom. Att det är i familjen man får vara sig själv, vila och leva fullt ut. Hur gör man då, när man lever så?

Cajsa Tengblad har skrivit den bok hon själv saknat, en bok som inte handlar så mycket om hur vi ska bemöta våra barn, utan mer om hur vi som föräldrar, oavsett livssituation, ska ta vårt liv på allvar, leva för att må bra och få ett gott liv och på så sätt vara positiva förebilder för våra barn.

Jag skriver om det jag själv behöver läsa. Inte för att jag är färdig eller perfekt, utan för att jag vill dela med mig av mina erfarenheter och mina livsstrategier och för att jag tror att vi tillsammans kan underlätta livet för varandra som föräldrar. Tillsammans hjälper vi varandra att få syn på oss själva. - Min önskan är att du som läser denna bok ska få känna att du är viktig och att du har något att komma med. Jag vill att du ska förstå att du är en av de viktigaste personerna i världen för ditt barn och att du kan ge dem något som ingen annan kan ge dem.


Uppläsare: Cajsa Tengblad
Längd:

4.1

9 recensioner

Annamaddesarndal17

2021-11-08

Så fin ärlig och peppande, tack för din bok ♡

Theres

2020-12-26

Många aha stunder, en del tårar och det känns som familjen kan bli starkare efter att använda mig av verktyg jag fått med mig!