(42)

Tillsammans med dig

ljudbok och e-bok


Dagen börjar som de flesta dagar gör för Carly. Hon vaknar, gör sig i ordning och tar sig till leksaksaffÀren som hon arbetar i. Det dröjer dock inte lÀnge förrÀn denna dag ska ta en ovanlig vÀndning. Köpcentrumets högtalarsystem sprakar till, och en avlÀgsen röst ropar ut namnet pÄ ett borttappat barn. Snart har Carly lokaliserat flickan, som smugit in i leksaksaffÀren. Mot hennes vilja rusar hennes gamla socionomutbildning fram frÄn det undermedvetna, hon ser direkt att flickan lider av fetalt alkoholsyndrom. Carly kÀmpar för att knuffa tillbaka det förgÄngna till dÀr det hör hemma, djupt begravt. Hennes karriÀr inom socialtjÀnsten hade slutat pÄ ett minst sagt komplicerat sÀtt.

Med Carlys hjÀlp kan den lilla flickan snart ÄterlÀmnas till sin far, som Carly upptÀcker Àr bÄde charmig, stilig och en lÀkare. Han erbjuder henne dessutom ett jobb - som familjens nanny. Vis av tidigare erfarenheter - Carly kan inte riskera att komma för nÀra en klient igen - tvekar hon i nÄgra sekunder, men tackar sedan ja. Livet hos familjen Tremaine börjar bra, men det dröjer inte lÀnge innan mörka hemligheter bubblar upp till ytan och det visar sig att det inte bara Àr Carlys egna demoner som hon mÄste bekÀmpa.

Victoria Bylin Àr en amerikansk författare som gjort sig kÀnd som en mÀstare av litterÀr romantik och dramatik. Genom sitt författarskap har hon fÄtt flera priser och utmÀrkelser, och hon Àlskas av lÀsare vÀrlden över.


UpplÀsare: Jenny Lindberg
LĂ€ngd: