(62)

Tillbaka till Willow Lake

e-bok


Tillbaka till Willow Lake New York Times bÀstsÀljande författare Susan Wiggs tar oss Äter med till den idylliska staden Avalon vid Willow Lakes strand. DÀr fÄr vi följa en kvinna som ÄterupptÀcker sin familj och sina drömmar, och finner kÀrlek dÀr hon minst anar det ...

Sonnet Romano har en perfekt karriÀr och en perfekt pojkvÀn, och har precis blivit erbjuden ett ÄtrÄvÀrt stipendium. Men nÀr hon fÄr veta att hennes mamma Àr gravid och samtidigt blivit allvarligt sjuk, beslutar sig Sonnet för att tillfÀlligt hoppa av storstadslivet. Hennes plan Àr att ta hand om sin mamma under den svÄraste perioden för att sedan ÄtervÀnda till sitt vanliga liv.

NĂ€r mamman vĂ€l fĂ„r sin diagnos inser Sonnet att hon mĂ„ste bestĂ€mma sig för vad som verkligen betyder nĂ„got i livet. Även om det innebĂ€r att hon mĂ„ste stanna i Avalon och jobba ihop med sitt största och kanske mest underbara ”misstag” – den flerfaldigt belönade filmaren Zach Alger.

Och under en sommar med skratt och tÄrar, med gamla drömmar och nya möjligheter, kanske Sonnet kan hitta den vÀg som hennes hjÀrta lÀngtar efter.



4.0

62 recensioner

Annika

2022-03-13

Mycket bra bok bra personbeskrivning av Sonnet. Som alltid trevlig miljö